fredag 18. april 2014

Fra Påskeøya til Jerusalem!


Chica og jeg får egg av Gud som er faren til Jesus og kalles Påskefaren noen ganger. Påskeharen er bare en stedovertredelse for det er så altfor mange egg og altfor få Gud.


Påsken er fra Påskeøya og Thor Heyerdahl bygde en platting og fraktet Jesus til Jerusalem så han kunne korse seg sammen med en annen rabbagast.

Jesus gikk i kjole han og ingen syntes det var rart eller galt, han ble ikke nektet adgang i syndagogen, han bare gikk inn og sa noen gullkorn på veien. I påsken gikk han via Dolorosa, men jeg tjur Sofie ville gått via DollyDimples..

DRØMMER MEG HELT BORTEVEKK I PIZZALAND, DET BLE MED DRØMMEN SOM VANLIG! MATMURA LESER IKKE TANKER OG DET ER NOK BARE PÅ TRASS!

Lurer litt på hvorfor Jesus kunne gå i kjole så mye han ville, mens Esben Esther Pirelli også går i kjole så mye han vil, men ingen tar ham like alvorlig som Jesus.

JEG KAN GÅ PÅ VANNET JEG!

Kanskje Esben Esther ikke tør å gå på vannet for han blir redd for å bli våt i krøllene ? Han kan lege ihvertfall og Jesus leget hele tiden. jeg legger meg nedpå en del selv også, skal jeg være dønn ærlig og det skal man jo, men det er vanskelig bare så dere vet det!

Fra lang og lengre enn langfredagens fotoshoot med egg og en assistent som spiste opp alle som en. Heldigvis er jeg så pen, så pen. Både med og uten egg.